Agromek 2018 – Danske Landbrugsskoler deltager med fælles stand

  - Danske Landbrugsskoler har igen i 2018 en fælles stand på Agromek. Alle 12 medlemsskoler har undladt at have selvstændige stande og i stedet koncentrerer man indsatsen på den fælles stand hvor fokus vil være på at styrke den fælles fortælling om landbrugsuddannelsen og skabe mere synlighed omkring det fantastiske stykke arbejde, der bliver gjort ude […]

Danske Landbrugsskoler har igen i 2018 en fælles stand på Agromek. Alle 12 medlemsskoler har undladt at have selvstændige stande og i stedet koncentrerer man indsatsen på den fælles stand hvor fokus vil være på at styrke den fælles fortælling om landbrugsuddannelsen og skabe mere synlighed omkring det fantastiske stykke arbejde, der bliver gjort ude på skolerne.

Der vil også være fokus på at rekruttere elever til landbrugsuddannelsen da der er stor efterspørgsel fra erhvervet, så hvis man har spørgsmål til hvad landbrugsuddannelsen tilbyder på skoleopholdene, karrieremuligheder eller videreuddannelsesmuligheder så skal man kigge forbi og få en snak med personalet, der bemander standen H6276.

Der vil også være fokus på at skabe flere praktikpladser så hvis man som arbejdsgiver går og tænker på at få en elev, så kig forbi standen hvor man vil kunne få besvaret de fleste spørgsmål – og få en kop kaffe.